Algemene brochures

Bekijk de brochures van al onze daglichtoplossingen.

In deze brochures leest u gedetailleerde productinformatie en inzichten over onze vele daglichtoplossingen, die allemaal zijn ontworpen om u te helpen bij het creëren van een optimaal binnenklimaat. Download een van de brochures hieronder en lees verder.

VELUX Commercial prijslijst daglichtproducten

Laat je verrassen door het uitgebreide VELUX Commercial assortiment lichtkoepels, modulaire daklichten en lichtstraten, daktoegang, ventilatie en zonwering.
Pricelist

Lichtkoepels en platdakramen

Lichtkoepels brochure

Modulaire daklichten

Algemene brochure

VELUX modulaire daklichten - Platdakramen voor openbare- en utiliteitsgebouwen Lees meer over de verschillende toepassingen van modulaire daklichten en de extra opties, zoals inbraakwerend of ventilerend, waarmee u de optimale daglichtoplossing kunt creëren.
brochuren - Modulaire daklichten

Daktoegang

Algemene brochure

VELUX Commercial daktoegang producten zijn robuust die energie-efficiënte gebouwen creëren. Dankzij de moderne serieproductie met aanvullende componenten is het mogelijk om kwalitatief hoogwaardige prefab producten te produceren voor een voordelige prijs
 

Lichtstraten

Vario lichtstraten

Algemene brochure


Lees meer over de verschillende opties voor polycarbonaat Vario lichtstraten, zoals materialen, afmetingen, eigenschappen en configuratiemogelijkheden.

 

Grillodur® glasvezel lichtstraten

Algemene brochure

Grillodur® is een uniek systeem voor diffuus daglicht dat veel ontwerpvrijheid biedt. Het is mogelijk om specifieke oplossingen te realiseren voor de volledige gebouwschil. Download leaflet Grillodur®
 

Glasdakconstructies

Modulaire lichtstraten

Algemene brochure

VELUX modulaire lichtstraten – geavanceerd, innovatief en naadloos Lees meer over de verschillende configuraties van modulaire lichtstraten en de ventilatie opties waarmee u een optimaal binnenklimaat kunt creëren.
Modulaire lichtstraten brochure

Roedensystemen

Algemene brochure

Onze roedensystemen zijn op maat gemaakte oplossingen waarmee u een bijna onbegrensde flexibiliteit heeft bij het ontwerpen van daglichtoplossingen voor de volledige bouwschil.
 
Roedensystemen leaflets
Grillodur® daglichtsysteem leaflet

VELUX Commercial Inspiratieboek

Download hier het e-book met 14 prachtige inspiratieprojecten met een gezond binnenklimaat door toepassing van voldoende daglicht en frisse lucht.