E-books en handleidingen

We hebben een aantal gratis te downloaden e-books voor u, ter inspiratie en om u te begeleiden bij de verschillende aspecten van uw daglichtontwerp en de installatie van lichtstraten in de commerciële sector.
Onze selectie uitgebreide e-books biedt u de kennis en ondersteuning om uw project volgens de hoogste standaard te kunnen leveren, van het ontwerpen van prachtige scholen tot een beter begrip van de voorschriften met betrekking tot de lichtinlaat.

Daglicht

Bij het ontwerpen van commerciële gebouwen moet niet alleen gekeken worden naar het verbeteren van meetbare factoren als vochtigheid en temperatuurniveaus. Een goed gebouwontwerp moet de gebruikers ook in staat stellen opnieuw in contact te komen met de natuur.
Ontdek ons assortiment e-books dat speciaal is ontworpen om u te inspireren bij het verwerkelijken van uw architecturale daglichtideeën.

Voorschriften en normen

We hebben een e-book gewijd aan de verschillende bouwvoorschriften en technische normen die van toepassing zijn op commerciële daglichtontwerpen, met name de plaatsing van lichtstraten.
Van kantoorgebouwen en scholen tot ziekenhuizen en hotels, biedt het onderstaande e-book u de ondersteunende kennis en begeleiding voor uw commerciële project.

Duurzame gebouwen

In de huidige tijd, aangemerkt als die van de 'indoor-generatie', is het creëren van gebouwen die het welzijn van de bewoners verbeteren en het bereiken van ecologische duurzaamheid een belangrijke vereiste voor alle commerciële gebouwen.
In de onderstaande e-books staat duurzaamheid bij het bouwen voorop. Daarom bespreken ze een aantal factoren die u vooral in het oog moet houden bij het ontwerpen van duurzame commerciële gebouwen.

Bouwontwerp

De invloed die architectuur op ons leven heeft, kan niet genoeg worden benadrukt. Gezondere, helderdere binnenruimtes creëren met meer toegang tot daglicht en buiten is een dringende noodzaak.
Hieronder vindt u een aantal e-books die laten zien hoe u in commerciële gebouwen tot meer natuurlijk licht en een betere ventilatie kunt komen en tegelijkertijd aanzienlijke energiebesparingen behaalt.

Leeromgevingen

Goed ontworpen klaslokalen kunnen een aanzienlijk verschil maken in de leerprestaties van een kind. Studies die aantonen dat een kind 90% van de tijd binnenshuis doorbrengt, dwingen ons er dan ook meer dan ooit toe om na te gaan hoe we via het ontwerp van leeromgevingen de jongere generatie kunnen beïnvloeden.
In onze onderstaande e-books gebruiken we projectvoorbeelden om te illustreren hoe het binnenlaten van daglicht in een klaslokaal de leerprestaties bevordert.

Producten

Onze prefab lichtstraten hebben een groot aantal voordelen, variërend van een snel en intuïtief ontwerp tot een eenvoudige installatie. VELUX Modular Skylights kan u een naadloze oplossing bieden voor uw commerciële project.
Deze uitgebreide e-books presenteren onze meest innovatieve producten en al hun voordelen om licht toe te laten in commerciële gebouwen.