Nieuws & evenementen

Robin Hakkert

Wijzigingen in het management bij VELUX Commercial Benelux

Strategische wijziging

Om het leiderschap te versterken dat nodig is voor de groei van VELUX Commercial, heeft VELUX Commercial Robin Hakkert per 1 maart 2024 aangetrokken als de nieuwe Regionaal Sales Directeur verantwoordelijk voor de Benelux (VC-BNL).

VELUX Commercial bereikt hoogste veiligheidserkenning met behalen Safety Culture Ladder certificering

Veiligheid

VELUX Commercial staat aan de top van veiligheid met het behalen van de Safety Culture Ladder certificering. Onze inzet voor veiligheid is nu officieel erkend en bevestigt onze leidende positie in bewust veilig werken. Veiligheid staat bij ons voorop!

Aula Karel Keizer college

VELUX Commercial verlicht Keizer Karel College met modulaire lichtstraten in imposant zadeldak

Daglichtinnovatie voor een inspirerende leeromgeving

Ontdek hoe de VELUX Commercial modulaire lichtstraten, een lichtbron van inspiratie werden in het indrukwekkende zadeldak van Keizer Karel College. Een perfecte synergie van design en functionaliteit.

Matthias Förster met de Architects' Darling® Award voor VELUX Commercial

VELUX Commercial wint goud in de Architects’ Darling Awards®

Gouden winnaar in de categorie Daglichtsystemen

Vorige week werd VELUX Commercial met goud bekroond als een van de best presterende bouwbedrijven in Duitsland. Dit werd bekendgemaakt en gevierd tijdens een gala-evenement dat werd georganiseerd door het Duitse architectenplatform, Heinze.

De VELUX Groep benoemt Bart Goetzee als nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial

Aankondiging

VELUX Commercial, een divisie die zich richt op de commerciële bouwsector en opereert onder de merknaam VELUX, kondigt de benoeming aan van Bart Goetzee als haar nieuwe Senior Vice President.

Vario Norm lichtstraten

Optimale Ruimtebenutting in Nieuwbouw Garage Nandrin met Vario Norm

Vario lichtstraten in een nieuwe garage in Nandrin

Ontdek hoe Vario Norm van VELUX Commercial een nieuwbouw garage in Nandrin heeft getransformeerd tot een geoptimaliseerde en efficiënte ruimte.

Binnenaanzicht Roedensysteem Wintercircus

Renovatie Wintercircus door middel van het DC Roedensysteem

Renovatieproject

VELUX Commercial renoveert het historisch pand Wintercircus door middel van het Roedensysteem en creeërt hiermee een bron van daglicht.

Vooraanzicht Icône Belval

Joel Sels over de voordelen van Daglicht bij een project in Belval, Luxemburg

Referentiecase Belval

Voordelen van een optimale samenwerking tussen bouwheer en producent bij Daglicht dak van gebouw Icône in Belval, Luxemburg.

Red Dot Design Award 2023 winnaar Modulaire daklichten

Modulair daklicht wint "Red Dot" voor uitmuntende productontwerpkwaliteit

Red Dot, Product Design 2023 winnaar

VELUX Commercial is een van de winnaars van 's werelds meest gerenommeerde ontwerpwedstrijd in de categorie Product Design, 2023. VELUX modulaire daklichten zijn glazen platdakramen.

De Marke basisschool in Nederland

CAD/BIM, de transformatie van het onderwijsgebouw de Marke

Duurzaam daglichtontwerp

Nauwkeurige tekeningen en vroegtijdige projectsamenwerking transformeren een onderwijsinstelling naar een gebouw met veel daglicht.

Binnenaanzicht van BELVAL ICONE in Luxemburg met 700 modulaire lichtstraten.

VELUX Commercial aanwezig op de vijfde gevel

Event

VELUX Commercial kondigt aan dat het deel zal nemen aan het aankomende evenement "De Vijfde Gevel". Het evenement, dat bekend staat als een belangrijk platform voor architecten en bouwprofessionals, zal plaatsvinden in Gent

Joost Declercq (Archipelago architects) en Joël Sels (senior Design Engineer bij VELUX commercial).

Podcast: 5 tips voor ontwerpen met daglicht

Ontwerpen met daglicht & frisse lucht

Hoe belangrijk is daglicht in architectuur? Waar moet je rekening houden met ontwerpen met daglicht? En welke rol is weggelegd voor daglicht in de ontwerpen van de toekomst?

ArchiProducts Design Award 2022 winnaar

Monolight wint de Archiproducts Design Award 2022

Ontwerp met daglicht

Het Monolight daklicht wint de Archiproducts Design Award 2022 in de categorie gebouwschil. Monolight is een op maat gemaakt, prefab en elegant daklicht met een fraai design, dat onbelemmerd uitzicht biedt.

VELUX Build for Life

Build for Life

De tijd voor verandering is nu

Build for Life verenigt op het gebied van architectuur, wetenschap en onderzoek. Kijk mee, krijg inzicht van onschatbare waarde via toonaangevende professionals die de manier waarop gebouwen worden ontworpen en door de gebruikers worden ervaren, herdefiniëren.

Afbeelding/Logo van Red Dot Award, winnaar 2020

VELUX Step-oplossing wint Red Dot Award 2020

Een van de beste in Productdesign

De Step-oplossing van VELUX modulaire lichtstraten heeft de Red Dot Award 2020 gewonnen in de categorie Productdesign. De Step-oplossing kenmerkt zich door de unieke trapsgewijze structuur.

De nieuwe Step-oplossing wint Archiproducts Design Awards 2019

Ontwerp met maximaal daglicht

De nieuwe Step-oplossing, een variant op de VELUX modulaire lichtstraten, wint de Archiproducts Design Award 2019. Deze oplossing heeft een unieke trapsgewijze structuur en is speciaal ontworpen voor grote glazen oppervlaktes zoals atria.

Lichtstraten - de step-oplossing gezien van binnenuit

Step-oplossingen | Ontwerpen met een maximale toevoer van daglicht

Nieuw product

Maak kennis met de glasdak-oplossingen die nieuwe mogelijkheden bieden om te ontwerpen met daglicht en het menselijk welzijn te bevorderen. Ons nieuwste modulaire lichtstraatsysteem zorgt voor een maximale toevoer van daglicht voor grote atriums.

Ontmoet ons op BAU 2019

BAU-beurs 14-19 januari 2019

VELUX Commercial zal van 14 - 19 januari vertegenwoordigd zijn op BAU in München, in een stand samen met VELUX Duitsland. Wij zullen u met plezier verwelkomen op de tweede verdieping van de stand, waar u onze in het dak gemonteerde VELUX modulaire lichtstraten kunt bekijken.