Monolight wint de Archiproducts Design Award 2022

Ontwerp met daglicht

Het Monolight daklicht wint de Archiproducts Design Award 2022 in de categorie gebouwschil. Monolight is een op maat gemaakt, prefab en elegant daklicht met een fraai design, dat onbelemmerd uitzicht biedt.

Een dak met maanlicht daklicht installatie
Een Monolight daklicht zorgt voor daglicht
ArchiProducts Design Award 2022 winnaar

De jury van de Archiproducts Design Award 2022 keek naar innovatie, esthetiek, functionaliteit en kwaliteit. Het Monolight daklicht werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie gebouwschil.

Monolight is een op maat gemaakt, prefab en elegant daklicht met een fraai design, dat onbelemmerd uitzicht biedt. Architecten hebben meer ontwerpvrijheid met een daklicht dat uitmuntend thermisch comfort biedt en geleverd kan worden als vaste of ventilerende module.

Thomas Bang Jensen

Productmanager lichtkoepels en platdakramen

We zijn er trots op dat we de Archiproducts Design Award hebben gewonnen met onze modulaire Monolights. Het elegante daklicht maakt deel uit van een veelzijdige serie vierkante en ronde daklichten. Deze kunnen los of als reeks worden gemonteerd worden, om daglicht diep binnen te laten dringen in allerlei ruimtes van zowel woonhuizen als utiliteitsgebouwen.

Monolight daklichten maken deel uit van een serie modulaire daklichten en kunnen los of in reeksen worden gemonteerd. De daklichten kunnen worden gecombineerd om lichtstraten te creëren, Lineralight. Ons prijswinnende daklicht wordt geleverd met een speciaal glazen opzetstuk, waardoor de kozijnen niet zichtbaar zijn aan de binnenkant en de daglichtinval gemaximaliseerd wordt. Dankzij het prefab opzetstuk en de geïntegreerde houten opstand kunnen de daklichten snel worden gemonteerd op zowel hellende als platte daken. Inbraakwerende en beloopbare varianten zijn ook verkrijgbaar.

Monolight is een hoogwaardige daglichtoplossing voor nieuwbouw- of renovatieprojecten.

ArchiProducts Design Award trofee 2022
ArchiProducts Award 2022 in de categorie Gebouwenschil
Drie personen genieten van een kantoorvergadering met daglicht via het dak
Bij KB Hallen in Denemarken krijgt een vergaderzaal daglicht via Monolight daklichten
Een dak met maanlicht daklicht installatie
Een ventilerend Monolight daklicht zorgt voor daglicht en frisse lucht