VELUX Commercial wint goud in de Architects’ Darling Awards®

Gouden winnaar in de categorie Daglichtsystemen

Vorige week werd VELUX Commercial met goud bekroond als een van de best presterende bouwbedrijven in Duitsland. Dit werd bekendgemaakt en gevierd tijdens een gala-evenement dat werd georganiseerd door het Duitse architectenplatform, Heinze.

Met trots kondigen we aan dat 1.949 architecten en andere bouwprofessionals, die deelnamen aan een groter Duits onderzoek, VELUX Commercial kozen als favoriete merk in de categorie: Dakverlichting / Daglichtsystemen.

"Deze prijs is bijzonder waardevol voor ons, omdat hij afkomstig is van architecten en planners - de mensen die direct met ons en onze producten werken. Het is de perceptie van bijna 2.000 architecten van VELUX Commercial op verschillende parameters, dus het is een zeer mooie erkenning," zegt VELUX Commercial Germany, Sales Operations Manager, Matthias Förster, die de trofee, de Phoenix, in ontvangst nam tijdens het gala-evenement vorige week.

Matthias Förster met de Architects' Darling® Award voor VELUX Commercial

200 bedrijven waren opgenomen in de enquête en 23 bedrijven wonnen in verschillende categorieën, waarbij VELUX Commercial goud won in de categorie Dakverlichting / Daglichtsystemen.

De Architect Darling award wordt uitgereikt op basis van een enquête van Heinze onder 1.949 architecten en bouwprofessionals, waarbij hen wordt gevraagd de prestaties te beoordelen en te stemmen op het beste merk, de beste kwaliteit, de beste service, enz.
De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 2011 en wordt gezien als 'de Oscars' van de Duitse bouwsector.

Het onderzoek achter de prijs wordt later dit jaar uitgereikt aan VELUX Commercial Germany.

Stephanie Wiebe

VELUX Commercial Marketing Manager voor Duitsland

Ik ben natuurlijk blij om te zien dat we er als VELUX Commercial in geslaagd zijn om een blijvende indruk te maken op architecten en planners, en we kijken ernaar uit om de enquête in detail te bekijken en onze marketingactiviteiten dienovereenkomstig te plannen.

Heinze is het grootste digitale platform in Duitsland voor planners, architecten en andere bouwprofessionals. Zij kunnen tekeningen, inspiratie en ontwerptools verzamelen voor hun specificatie en ontwerp van gebouwen. VELUX Commercial Germany is aanwezig op het platform met aanbestedingsteksten en productinformatie.