Optimale Ruimtebenutting in Nieuwbouw Garage Nandrin met Vario Norm

Vario lichtstraten in een nieuwe garage in Nandrin

Ontdek hoe Vario Norm van VELUX Commercial een nieuwbouw garage in Nandrin heeft getransformeerd tot een geoptimaliseerde en efficiënte ruimte.

Vario Norm lichtstraten

Vario Norm eindresultaat

In het kader van een nieuw garageproject in Nandrin was er de uitdaging om een doeltreffende oplossing te bieden voor de efficiënte benutting van de beschikbare ruimte. VELUX Commercial nam de verantwoordelijkheid op zich om een geoptimaliseerde omgeving te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk was.

Met zorgvuldige planning en expertise werd Vario Norm lichtstraten geïntroduceerd. Dit systeem bood de flexibiliteit en veelzijdigheid die nodig was om de indeling te optimaliseren en diverse ruimtes binnen de garage te organiseren. Door het modulaire karakter van Vario Norm was het mogelijk om de opslagoplossingen aan te passen aan de specifieke behoeften van de garage.

Bouwplaats bij de garage in Nandrin

Bouwplaats bij de garage in Nandrin

Deze functionele inrichting bevorderde niet alleen een veiligere omgeving, maar verhoogde ook de algehele operationele efficiëntie van de garage.

Het installeren van de Vario Norm lichtstraten en RWA

Naar links: Het installeren van de Vario Norm lichtstraten in volle gang / Naar rechts: RWA geïnstalleerd bij de Vario Norm lichtstraten

Daarnaast bood Vario Norm duurzame en hoogwaardige opslagoplossingen, die de lange termijn investering in het project waarborgden. De nieuwbouw garage in Nandrin diende als tastbaar bewijs van de waarde van een goed georganiseerde en functionele opzet in stedelijke ruimtes.

De succesvolle implementatie van Vario Norm in het nieuwbouw garageproject in Nandrin weerspiegelt niet alleen de 3 engagement voor slimme ruimteplanning, maar ook de capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te leveren.