VELUX Commercial verlicht Keizer Karel College met modulaire lichtstraten in imposant zadeldak

Daglichtinnovatie voor een inspirerende leeromgeving

Ontdek hoe de VELUX Commercial modulaire lichtstraten, een lichtbron van inspiratie werden in het indrukwekkende zadeldak van Keizer Karel College. Een perfecte synergie van design en functionaliteit.

Aula Karel Keizer college

Aula Karel Keizer college

Keizer Karel College zocht naar een doeltreffende manier om natuurlijk daglicht te integreren in hun educatieve ruimtes met een opvallend zadeldak. VELUX Commercial bood de ideale oplossing met modulaire lichtstraten die perfect zijn geïntegreerd in het dakontwerp.

De modulaire lichtstraten van VELUX Commercial brengen niet alleen overvloedig daglicht binnen, maar voegen ook een esthetisch element toe aan het architecturale ontwerp van het zadeldak. Dit resulteert in een harmonieuze synergie tussen vorm en functie, waarbij de school profiteert van zowel visuele aantrekkelijkheid als functionele efficiëntie.

Het zadeldak vormde een unieke uitdaging, maar het flexibele ontwerp van de VELUX Commercial lichtstraten en de technische expertise van het team maakten een naadloze integratie mogelijk. De installatie verliep gestroomlijnd, waarbij rekening werd gehouden met de specifieke kenmerken van het zadeldak.

Studieruimte Karel Keizer college met veel daglicht door modulaire lichtstraten

Studieruimte Karel Keizer college met veel daglicht door modulaire lichtstraten

De voordelen van deze daglichtoplossing strekken zich uit tot in de klaslokalen, waar leerlingen en docenten nu genieten van een verlichte, inspirerende omgeving. Dankzij de duurzame constructie en hoogwaardige materialen van VELUX Commercial kunnen zij blijvend profiteren van een energiezuinige en onderhoudsarme oplossing.

Keizer Karel College en VELUX Commercial kijken samen terug op een succesvol project dat de standaard zet voor daglichtinnovatie in schoolarchitectuur. De modulaire lichtstraten in het zadeldak vormen niet alleen een bron van licht, maar ook van inspiratie voor de leerlingen van vandaag en morgen.