Wijzigingen in het management bij VELUX Commercial Benelux

Strategische wijziging

Om het leiderschap te versterken dat nodig is voor de groei van VELUX Commercial, heeft VELUX Commercial Robin Hakkert per 1 maart 2024 aangetrokken als de nieuwe Regionaal Sales Directeur verantwoordelijk voor de Benelux (VC-BNL).

Robin brengt een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van leiderschap binnen de bouwmaterialenindustrie in Nederland en België met zich mee. Hij heeft recentelijk als Commercieel Directeur bij BOAL Systems gewerkt, een wereldleider in kasdeksystemen, en heeft daarvoor bij internationale bedrijven in de toeleverende bouwmaterialen industrie, zoals Grohe, James Hardie en Owens Corning gewerkt.

Met een bouwkundige achtergrond en een MBA in change management, beschikt Robin over de juiste kwalificaties om deze rol te vervullen.

Na bijna 12 succesvolle jaren als hoofd van de VELUX Commercial-activiteiten in de Benelux, zal Eric Gobes een nieuwe uitdaging aangaan die hem nog dichter bij de klanten zal brengen. Eric zal het projectverkoopteam in Nederland verder gaan ontwikkelen, onze Nederlandse exportactiviteiten activeren en de verkoop van ons Stick System (BA/DC) in nieuwe markten stimuleren.

Deze verandering is een strategische zet om de groei van VELUX Commercial te versnellen. Samen met Patrick Kerkhof, field sales manager (voorheen National Sales Manager) heeft dit team alles in huis om de gewenste groei te realiseren. VELUX Commercial kijkt uit naar de samenwerking met Robin Hakkert en wenst hem, samen met Eric Gobes en Patrick Kerkhof, veel succes in hun nieuwe functies.