Wij zijn VELUX Commercial

Lees meer over het assortiment van VELUX Commercial en hoe wij u kunnen ondersteunen tijdens het gehele bouwproces.

Video: Wij zijn VELUX Commercial 

VELUX Commercial werd in 2019 opgericht en bestaat uit het voormalige JET, Vitral en VELUX modulaire lichtstraten. Momenteel opereert VELUX Commercial als één bedrijf dat bouwprofessionals ondersteunt tijdens het volledige proces van daglicht- en ventilatieoplossingen: van de specificatie tot de levering en het onderhoud.

We zijn uw voorkeurspartner voor lichtstraten en lichtkoepels en oplossingen voor natuurlijke ventilatie in utiliteits- en industriële gebouwen.

Ons team daglicht- en ventilatie-experts luistert zorgvuldig naar uw specifieke behoeften en helpt u om de beste en veiligste oplossing te kiezen. Ze zorgen er ook voor dat uw oplossing juist wordt gemonteerd, gebruikt en onderhouden.

Omdat we onderdeel uitmaken van de VELUX Groep leunen we op tachtig jaar aan ervaring met daglicht en ventilatie. We zetten ons in om het meest robuuste, duurzame en innovatieve assortiment lichtkoepels, lichtstraten en glasdakconstructies van de utiliteit en industriële markt te bedienen.

Wij zijn VELUX Commercial

Lees meer over het assortiment van VELUX Commercial en hoe wij u kunnen ondersteunen tijdens het gehele bouwproces.

Brochure: Wij zijn VELUX Commercial

Het productassortiment van VELUX Commercial bestaat uit 4 hoofdcategorieën

Project support for a skylight solution

Uw vastgoedproject

Het team van VELUX Commercial is er om u in elk stadium van uw project te helpen - van de eerste concepten tot de evaluatie van de plannen.