End-to-End support voor aannemers, dakdekkers en installateurs

End-to-End support voor aannemers, dakdekkers en installateurs
Bij VELUX Commercial vinden we het belangrijk om u als aannemer of installateur te ondersteunen tijdens een commercieel project: van daglichtadvies, productkeuze en technische ondersteuning tot montage en aftersales service.
Ons uitgebreide productaanbod bevat oplossingen van Vitral en JET BIK, evenals VELUX modulaire lichtstraten. We kunnen u een breed assortiment daglichtproducten bieden voor uw volgende project.
Onze expertise, kennis en ondersteuning is ook uitgebreid, waardoor VELUX Commercial uw voorkeurspartner is voor de daglicht- of ventilatieoplossingen die past bij uw specifieke behoeften, of dat nu in een industrieel, openbaar of utiliteitsgebouw is.

End-to-end support

Bekijk onze video end-to-end support voor aannemers en installateurs.

Productassortiment lichtstraten

Ons complete assortiment lichtstraten en accessoires bevat het meest robuuste, duurzame en innovatieve productaanbod lichtkoepels, lichtstraten en glasdakconstructies uit de professionele markt. In combinatie met onze uitgebreide service, zorgen onze oplossingen voor de juiste daglichtoplossing voor uw project.
Bekijk ons productassortiment
Afbeelding van volledig assortiment uit de animatie

Ondersteuning bij uw ontwerp

Met onze uitgebreide ontwerptools, waaronder de VELUX Daylight Visualizer, en de beschikbare BIM-objecten kunt u de oplossingen optimaal integreren in uw project, met naleving en productspecificatie als resultaat.
Lees meer over de VELUX Daylight Visualizer
VELUX Daylight Visualizer

Planning en levering

We weten hoe belangrijk een goede planning is en hoe een wijziging of vertraging in uw schema een domino-effect kan hebben op de uitvoering van het werk. Als u bij ons een bestelling plaatst, geven we u doorlooptijden en leveringsdata zodat u de montage nauwkeurig kunt plannen en monitoren.
VELUX Commercial lorry

Matthijs Bulsink

Projectleider

KlaassenGroep kreeg de opdracht voor de cascobouw van het geheel. We doen vaker zaken met JET BIK -Part of VELUX Commercial en hebben daar altijd goede ervaringen mee. In dit geval bewezen zij, wat ons betreft, hun meerwaarde.
Met name door alternatieven aan te dragen voor de lichtstraten. Met de aangeboden oplossing van lichte
sandwichpanelen en kunststof beplating voor de productiehal, bood VELUX Commercial een economisch aantrekkelijk alternatief zonder verlies van isolatiewaarde of daglichttoetreding. Zij hebben daarvoor niet alleenalternatieven aangedragen. Ze maakten ook een gedetailleerd overzicht met de voor- en nadelen vande originele glazen daglichtoplossing voor de productiehal. Heel duidelijk en inzichtelijk voor ons. En we konden er direct, goed onderbouwd, mee naar de opdrachtgever.

Ondersteuning bij de montage

We bieden u en uw teams ondersteuning bij de montage van al onze oplossingen, zowel op locatie of elders. Montagehandleidingen en video's zijn beschikbaar evenals training op locatie. Voor bepaalde oplossingen hebben we onze eigen montageteams, die ter plekke met u samenwerken om de producten te monteren en ervoor te zorgen dat uw daglichtproducten veilig en conform de hoogste normen wordt gemonteerd.

Ontdek meer over onze montageservice

VELUX Commercial installation support

Aftersales en ondersteuning

Er zit uitgebreide garantie op onze oplossingen, waardoor de risico's kleiner zijn en u gerust kunt zijn. Als u tijdens de levensduur van de producten een vraag heeft over de door u gemonteerde oplossing, staan onze experts altijd voor u klaar. Lees meer over onze aftersales service

Contact us

Van ondersteuning bij producten en montage tot onze uitgebreide aftersales service: met de vertrouwde A-tot-Z ondersteuning van VELUX Commercial weet u zeker dat we altijd voor u klaar staan.
Neem contact op om uw volgende project te bespreken met een van onze daglichtexperts.