De overwegingen voor renovatie van lichtstraten

Download de handleiding voor renovatie van lichtstraten

VELUX Commercial whitepaper voor renovatie van lichtstraten
Men verwacht dat 75% van de gebouwen die we vandaag gebruiken, er in 2050 nog zal staan. Het is dus waarschijnlijk dat de behoefte om lichtstraten van utiliteitsgebouwen te renoveren zal toenemen, zodat deze gebouwen goede prestaties blijven leveren.

Gebouweigenaren en -beheerders zullen ervoor willen zorgen dat hun panden niet alleen functioneel en veilig blijven, maar ook meer comfort bieden voor gebruikers, zeker in het kader van het veranderende klimaat en behoeften en voorschriften die continu wijzigen.

We weten met hoeveel overwegingen ontwerpers, architecten en aannemers te maken krijgen. Daarom hebben we onze kennis en expertise over daglicht in de utiliteitsbouw gebundeld in een whitepaper over het renoveren van lichtstraten.

Daarin komt onder andere het volgende aan bod:

  • Een overzicht van het volledige renovatieproces en hoe dit kansen biedt om daglicht en ventilatie te optimaliseren door het specificeren en monteren van nieuwe lichtstraatoplossingen.
  • Drijfveren voor renovatie in verschillende sectoren en overwegingen op basis van de functie van het gebouw.
  • De behoefte aan specialistische technische ondersteuning gedurende renovatieprojecten, zodat de best mogelijke resultaten worden bereikt: bij het ontwerp en de montage, maar ook bij service en onderhoud.

Download gratis onze whitepaper en lees meer over de belangrijkste overwegingen voor het renoveren van lichtstraten en hoe ons assortiment u helpt bij het creëren van oplossingen voor een gebouw en de gebruikers.

Whitepaper downloaden